Δηλώσεις Κώστα Κατσαφάδου, Γιώργου Πατούλη, Σπύρου Σπυρίδων και Δημήτρη Μούρτζη.


Με την ευκαιρία της επίσκεψής τους στην Αίγινα, για τον εορτασμό του Πολυούχου του νησιού Αγίου Διονυσίου, δηλώσεις στο Aegina Portal έκαναν ο βουλευτής της Ν.Δ. κύριος Κώστας Κατσαφάδος, ο δήμαρχος Αμαρουσίου, πρόεδρος της ΚΕΔΕ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής κύριος Γιώργος Πατούλης, το μέλος της Επιτροπής Περιφερειών της Ε.Ε. και υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. στην Α' Πειραιά κύριος Σπύρος Σπυρίδων, αλλά και ο δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης, που τους συνόδεψε στην ξενάγηση, που έγινε νωρίτερα, από τον πατέρα Εμμανουήλ Γιαννούλη στους ιστορικούς χώρους της Μητρόπολης. Τις εορταστικές εκδηλώσεις και την ξενάγηση στον ναό παρακολούθησε, επίσης, η κυρία Ζωή Ρούσσου, δικηγόρος, υποψήφια στην Α’ Πειραιά και Νήσων με την Νέα Δημοκρατία.

Ο κύριος Κώστας Κατσαφάδος ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους τους Αιγινήτες και συμπλήρωσε: "Εύχομαι η καινούργια χρονιά να είναι μία χρονιά η οποία θα φέρει χαμόγελο στα χείλη όλων των Ελλήνων πολιτών, μία χρονιά η οποία θα είναι χρονιά ανατροπών, μία χρονιά που θα οδηγήσει την χώρα μας εκεί που πραγματικά της αξίζει και θα απαλλαγούμε από την μιζέρια την οποία βιώνουμε σήμερα", είπε ο κύριος Κατσαφάδος, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην τρομοκρατική επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό "Σκάι": "Δυστυχώς όμως η σημερινή ημέρα είναι μία ημέρα φίμωσης της δημοκρατίας και φίμωσης της ελευθερίας του Τύπου. Νομίζω ότι όλα αυτά τα φαινόμενα ανομίας, που καθημερινά παρακολουθούμε μέσα από τους δέκτες των τηλεοράσεών μας και που ενημερωνόμαστε, είναι αποτέλεσμα αυτής της ελλειμματικής διαχείρισης την οποία κάνει η κυβέρνηση σε ότι έχει να κάνει με την ασφάλεια του πολίτη. Θεωρώ λοιπόν ότι και σε αυτό το κομμάτι το οποίο έχει αποτύχει η σημερινή κυβέρνηση, απαιτείται να υπάρξει ένα σχέδιο και μία κυβέρνηση η οποία θα πάρει στα σοβαρά την προστασία του πολίτη και θα δώσει επιτέλους ένα τέλος στην τρομοκρατία".

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ κύριος Γιώργος Πατούλης δήλωσε βαθιά συγκινημένος από την περιήγησή του στα ιστορικά σημεία του μητροπολιτικού ναού της Αίγινας και ειδικά στο υπερώο, που χρησιμοποιήθηκε ως το πρώτο βουλευτήριο του νέου Ελληνικού Κράτους, στην πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας στην Αίγινα: "Θεωρούμε ότι η Αίγινα είναι μία ιστορική, νησιωτική περιοχή της Αττικής, η οποία έχει τεράστια αποθέματα ανάπτυξης, μέσα από τον πολιτισμό, την ιστορία της, τους ωραίους ανθρώπους της, αλλά και τiς πολύ καλές ομορφιές της. Θα επανέλθουμε εδώ, πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη μπορεί να γίνει γρήγορα, μέσα από την περιφερειακή πρόταση της "Νέας Αρχής".

Ο κύριος Γιώργος Πατούλης είναι δήμαρχος Αμαρουσίου, πρόεδρος της ΚΕΔΕ και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και ως υποψήφιος περιφερειάρχης, επικεφαλής της παράταξης "Νέα Αρχή για την Αττική".

Στους κατοίκους της Αίγινας και σε όλους όσους γιορτάζουν σήμερα ευχήθηκε ο κύριος Σπύρος Σπυρίδων μέλος της Επιτροπής Περιφερειών της Ε.Ε. και υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. στην Α' Πειραιά κύριος Σπύρος Σπυρίδων.

Για την ιστορικότητα του ναού και συνολικά της Αίγινας, μίλησε ο δήμαρχος  κύριος Δημήτρης Μούρτζης και εξέφρασε την χαρά του για την επίσκεψη τους στο νησί: "Εμείς χωρίς χρώματα, χωρίς σημαίες, υπηρετούμε την τοπική κοινωνία, υπηρετούμε την Αίγινα, υπηρετούμε την Ελλάδα και πιστεύω ότι είναι μία ευτυχής συγκυρία σήμερα, που βρεθήκαμε όλοι εδώ, να ανταλλάξουμε απόψεις και βεβαίως να δεσμευθούν οι σημερινοί ή οι αυριανοί εκπρόσωποί μας, ότι θα είναι δίπλα μας για την αποκατάσταση αυτής της ιστορική κληρονομιάς", είπε.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png