Ολοκληρώνονται οι προαπαιτούμενες εργασίες για την διεξαγωγή αγώνων του κλειστού προπονητήριου του ΕΠΑΛ.


Τον Μάρτιο του 2016 το προπονητήριο του ΕΠΑΛ λίγο έλειψε να κλείσει και η ομάδα volley το νησιού (πρωταθλήτρια ήδη στις παγκορασίδες) να βρεθεί χωρίς στέγη. Είχε προηγηθεί μία καταγγελία από σωματείο που αγωνιζόταν στην ίδια κατηγορία με τον Σαρωνικό και η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 18 Μαρτίου 2016 στο γραφείο του δημάρχου, έδωσε μία διέξοδο ανακουφίζοντας την ένταση με μία προσωρινή άδεια λειτουργίας. Τα χρόνια πέρασαν και μόλις σήμερα ολοκληρώθηκαν οι εργασίες που έθεταν τα προαπαιτούμενα για την λειτουργία αυτής της αίθουσας του σχολικού συγκροτήματος του ΕΠΑΛ, ως χώρου ικανού να φιλοξενήσει αγώνες.

Σήμερα στο ΕΠΑΛ έγιναν οι τελευταίες εργασίες που αφορούσαν στην αλλαγή των κατεστραμμένων φωτιστικών, ενώ είχαν προηγηθεί οι εργασίες για τα αποδυτήρια και όλους τους βοηθητικούς χώρους, που είχαν τεθεί τότε ως προαπαιτούμενα. Ανάμεσα σε αυτά και οι κατασκευή κάποιων κερκίδων, ώστε οι φίλαθλοι να μην παρακολουθούν την αγαπημένη τους ομάδα από τις τζαμαρίες. Για τις εργασίες, στο Aegina Portal μίλησαν ο πρόεδρος του ΔΑΟΑ κύριος Σταμάτης Μαρμαρινός, ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κύριος Βαγγέλης Δέδες και ο έφορος της ομάδας volley του Σαρωνικού κύριος Βασίλης Λορέτζος.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png