Με βροχοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους οι πρώτες ώρες του νέου έτους στην Αίγινα.


Οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι και η έντονη αίσθηση του ψύχους ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού τις πρώτες ώρες του καινούργιου έτους στην Αίγινα. Τις πρώτες πρωινές ώρες οι άνεμοι ενισχύθηκαν φτάνοντας κατά τόπους τα 7 μποφόρ, ενώ δεν έλειψε και η βροχόπτωση, η οποία συνόδεψε άλλωστε τις τελευταίες ώρες του 2018. Η θερμοκρασία σήμερα στην Αίγινα δεν ξεπέρασε τους 10°C, ενώ η ένταση των ανέμων υποχώρησε από τις απογεματινές ώρες.

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας ο καιρός θα βελτιωθεί ως προς τα φαινόμενα αύριο Τετάρτη, ενώ οι άνεμοι θα κατά τη διάρκεια της ημέρας δεν θα ξεπεράσουν τα 4 μποφόρ. Οι βροχοπτώσεις αναμένεται να επιστρέψουν από την Πέμπτη.

Τέλος, από τις κακές καιρικές συνθήκες χθες το βράδυ, έπεσαν αρκετές πέτρες, μικρού κυρίως μεγέθους στην περιοχή "Βράχια" στο γνωστό τμήμα του παραλιακού δρόμου των Βροχείων.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png