Σε ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία του Δήμου Αίγινας για την κακοκαιρία.


Από το κύμα της κακοκαιρίας που πλήττει ολόκληρη την χώρα, στην Αίγινα τα τελευταία εικοσιτετράωρα δεν έχουν δημιουργηθεί σημαντικά προβλήματα, πέρα από την πτώση ενός δέντρου (για την διαχείριση του περιστατικού υπήρξε επιχείρηση της Πυροσβεστικής) στην περιοχή του 1ου Δημοτικού Σχολείου την παραμονή της πρωτοχρονιάς. Σε επικοινωνία, πριν από λίγο, με τον υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αίγινας κύριο Παναγιώτη Μαρμαρινό ήταν καθησυχαστικός όσο αφορά την ένταση των φαινομένων στην Αίγινα για το αμέσος επόμενο διάστημα και δήλωσε σε ετοιμότητα. Για την Αίγινα αναμένεται να είναι περισσότερο αισθητή η πτώση της θερμοκρασίας τις επόμενες ώρες.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal. Τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Παναγιώτη Μαρμαρινό.



Αυτό που ανησυχεί τον κύριο Μαρμανινό είναι το τμήμα του παραλιακού δρόμου στην περιοχή των Βροχείων, όπου παρουσιάζονται συνεχώς πτώσεις από μικρές πέτρες και η υπηρεσία τις απομακρύνει στην άκρη του δρόμου. Όπως είπε ο κύριος Μαρμαρινός (την ώρα της τηλεφωνικής επικοινωνίας) βρισκόταν σε αυτό το σημείο, όπου υπάρχει καθημερινός έλεγχος. Τέλος, σε επικοινωνία που είχε με τους προέδρους των δημοτικών κοινοτήτων Μεσαγρού, Κυψέλης και Βαθέος δεν υπήρξε αναφορά για προβλήματα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png