Εκδήλωση για την ενίσχυση του νοσοκομείου Αίγινας "Ο Άγιος Διονύσιος", από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών της κυρίας Στέλλας Παυλινέρη.


Στον υπέροχο χώρο του εστιατορίου "Tassos" στην παραλία του Μαραθώνα, πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ η εκδήλωση για την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Κέντρου Ξένων Γλωσσών και Διά Βίου Μάθησης της κυρίας Στέλλας Παυλινέρη. Η εκδήλωση είχε ως σκοπό, τη συγκέντρωση χρημάτων για την οικονομική ενίσχυση του Νοσοκομείου Αίγινας "Ο Άγιος Διονύσιος", μία πρωτοβουλία αντίστοιχη με πολλές παρόμοιες, που έχει πραγματοποιήσει το Κέντρο Ξένων Γλωσσών στο παρελθόν. Έτσι, τα έσοδα από την βραδιά θα διατεθούν για τις ανάγκες του νοσοκομείου.

Την κυρία Στέλλα Παυλινέρη ευχαρίστησε γι' αυτήν της την πρωτοβουλία, εκ μέρους του Δ.Σ. του νοσοκομείου, ο κύριος Νεκτάριος Λαβούτας, που επίσης διαβίβασε στην κυρία Παυλινέρη τις ευχαριστίες του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png