Απαγορευτικό στον Σαρωνικό, δεν θα εκτελεστεί το τελευταίο δρομολόγιο του Απόλλων Ελλάς.


Προσοχή θα πρέπει να δείξουν οι επιβάτες που σκόπευαν να ταξιδεύουν με το δρομολόγιο των 19:00 του Απόλλων Ελλάς, καθώς λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών το πλοίο δεν θα εκτελέσει το δρομολόγιο στις 17:15 από Πειραιά. Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο η Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού.

Στις 17:50 σήμερα το απόγευμα οι βόρειοι άνεμοι έφτασαν τα 7 μποφόρ στον Σαρωνικό, ενώ η θερμοκρασία στην Αίγινα έφτασε την χαμηλή της ημέρας στους 6 °C, σύμφωνα με τον μετεωρολογικό σταθμό του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών που βρίσκεται εγκατεστημένος στο Γενικό Λύκειο Αίγινας.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Τέλος, παρόμοιες αναμένεται να είναι οι καιρικές συνθήκες και τις επόμενες ώρες, με κύρια χαρακτηριστικά την χαμηλή θερμοκρασία και τους ενισχυμένους βόρειους ανέμους, που δεν αποκλείεται τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής και νωρίς το πρωί θα φτάσουν τα 8 μποφόρ, ενώ οι βροχοπτώσεις θα συνεχιστούν.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png