Ολόφρεσκα και λαχταριστά τα θαλασσινά στους πάγκους της ψαραγοράς.


Καθαρή Δευτέρα σήμερα και στην παραλία της Αίγινας, στην παραδοσιακή αγορά του νησιού, ένα σημείο της έχει την τιμητική του. Πρόκειται για της κεντρική ψαραγορά της Αίγινας που προσφέρει ό,τι πιο εκλεκτό στους πελάτες της, νωπά προϊόντα σε πολύ καλές τιμές: αχιβάδες, γυαλιστερές, αχινούς, καραβίδες και γαρίδες. Η παραδοσιακή ψαραγορά της Αίγινας μοσχοβολάει θάλασσα! Τα πάντα είναι περιποιημένα και προσεγμένα. Τα είδη που αποτελούν το γιορτινό τραπέζι της Καθαρής Δευτέρας είναι φρεσκότατα.

Οι κάτοικοι και οι εκδρομείς του τριημέρου προτιμούν την κεντρική ψαραγορά της Αίγινας, καθώς έχουν την ευκαιρία να διαλέξουν ανάμεσα σε νωπά - ντόπια προϊόντα, ενώ σημαντικό ρόλο έχει η διαπροσωπική σχέση εμπιστοσύνης που αναπτύσσεται ανάμεσα στον ιχθυέμπορο και τον καταναλωτή.

Τα οστρακοειδή και τα χταπόδια είναι σήμερα πρώτα στις επιλογές των αγοραστών, λόγω και του παραδοσιακού τραπεζιού της Καθαρής Δευτέρας και αποτελούν άριστα προϊόντα που προέρχονται από ντόπιους αλιείς. Ας μην ξεχνάμε ότι η ψαραγορά της Αίγινας φημίζεται για την ποιότητα των θαλασσινών που πωλούνται στους πάγκους της!


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png