Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στον κεντρικό δρόμο της Κυψέλης σήμερα το βράδυ. [upd]


Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το βράδυ, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες λίγο πριν τις 8 μ.μ. στον κεντρικό δρόμο της Κυψέλης, τριακόσια περίπου μέτρα μετά το Νεφρολογικό Κέντρο. Το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο βρίσκονταν μόνο ο οδηγός του κατευθυνόταν προς Αίγινα. Το όχημα, άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες (να σημειώσουμε ότι το οδόστρωμα ήταν βρεγμένο από το ψιλόβροχο) προσέκρουσε με δύναμη στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στον χώρο συνεργείου αυτοκινήτων - φανοποιείου που βρίσκεται στη περιοχή. Το όχημα μετά τη σύγκρουση βγήκε στο αντίθετο ρεύμα και περνώντας την άσφαλτο ανέβηκε στο χώρο στάθμευσης καταστήματος. Εκεί χτύπησε το πίσω μέρος ενός ακόμη αυτοκινήτου. Στη συνέχεια χτύπησε με δύναμη την αντηρίδα ενός στύλου της ΔΕΗ και έπεσε πάνω στον πλαϊνό τοίχο του κτιρίου ενός καταστήματος.

Ευτυχώς εκεί βρίσκονταν οι εργαζόμενοι στα γύρω καταστήματα που βλέποντας τον συμβάν ειδοποίησαν αμέσως το Κέντρο Υγείας, ενώ κατά τη διάρκεια της επιχείρησης βοήθησαν και στον απεγκλωβισμό του οδηγού. Στο σημείο το ατυχήματος έφτασε πρώτο το όχημα του Αστυνομικού Τμήματος Αίγινας και έντεκα λεπτά μετά την κλήση το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας. Επίσης λίγο αργότερα έφτασε στο σημείο και όχημα του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αίγινας. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αίγινας. Από θαύμα δεν χτύπησε κάποιος άλλος οδηγός ή πεζός, καθώς η περιοχή είναι πολυσύχναστη.

Σε επικοινωνία που είχαμε με το Κέντρο Υγείας λίγο μετά τις 9:30 μ.μ. δεν ήταν δυνατόν να υπάρξει κάποια ενημέρωση για την σοβαρότητα της κατάστασης του οδηγού.

[upd] 10:37:11 Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαμε από το Κέντρο Υγείας, ο οδηγός είναι βαριά τραυματισμένος και διεκομίσθη σε νοσοκομείο του Πειραιά.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png