Παραμένει ο κίνδυνος στην Σουβάλα από τον ετοιμόρροπο βράχο. Έχει επιλεγεί μία νέα μέθοδος για την απομάκρυνσή του.


Παραμένει ο κίνδυνος του ετοιμόρροπο βράχου, που θέτει σε κίνδυνο καταστήματα στο λιμάνι της Σουβάλας. Το πρόβλημα είχε γίνει προσπάθεια να αντιμετωπιστείς στις αρχές του προηγούμενου μήνα, όμως η θέση και η δυσκολία της απομάκρυνσης του βράχου, έκανε αναγκαία από τις αρμόδιες υπηρεσίες την επιλογή της εφαρμογής μίας εναλλακτικής μεθόδου. Για το πρόβλημα είχε υπάρξει από την αρχή επαφή με τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας. Σήμερα το πρωί ο αντιπεριφερειάρχης κύριος Παναγιώτης Χατζηπέρος, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Αίγινα, επισκέφθηκε την Σουβάλα, μαζί με τον δήμαρχο κύριο Δημήτρη Μούρτζη. Για το ζήτημα της απομάκρυνσης του βράχου καθώς έχει εγκριθεί πίστωση και υπάρχει έτοιμη μελέτη.

Οι κύριοι Μούρτζης και Χατζηπέρος μίλησαν με επαγγελματίες της περιοχής για το πρόβλημα και για τον τρόπο που έχει σχεδιαστεί να γίνει η απομάκρυνση του βράχου, ενδεχομένως και εντός της εβδομάδας όπως είπε ο κύριος Χατζηπέρος.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png