Ενισχυμένοι οι βοριάδες και στην Αίγινα δημιούργησαν προβλήματα στην ακτοπλοΐα.


Τα 60 km/h έφτασε σήμερα στις 4:20 το απόγευμα η ένταση των βορείων ανέμων, που πνέουν ενισχυμένοι από τις πρώτες πρωινές ώρες. Για τον Αργοσαρωνικό απαγορεύθηκαν τα δρομολόγια των ιπταμένων, ενώ λίγο αργότερα η Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού, προχώρησε σε ανακοίνωση για τροποποίηση δρομολογίων λόγω της ισχύς απαγορευτικού. Η ανακοίνωση αναφέρει ότι η απογευματινή αναχώρηση από Πειραιά στις 18.00 με το πλοίο Φοίβος δεν θα συνεχίσει για Μέθανα και Πόρο, ενώ το πλοίο θα επιστρέψει από Αίγινα προς Πειραιά στις 19.30 σήμερα. Έτσι, δεν θα πραγματοποιηθεί η αυριανή επιστροφή από Πόρο στις 06.15 προς Μέθανα, Αίγινα, Πειραιά.

Οι ισχυροί βοριάδες έριξαν και την θερμοκρασία στην Αίγινα. Η μέγιστη ήταν 13°C σημαντικά χαμηλότερη από αυτή των προηγούμενων ημερών. Επίσης παρουσιάστηκε μικρή διακοπή λίγων δευτερολέπτων στο δίκτυο της ΔΕΗ. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα προγνωστικά δεδομένα οι βοριάδες θα παραμείνουν ενισχυμένοι αύριο Σάββατο, ενώ η θερμοκρασία θα παραμείνει στα ίδια χαμηλά επίπεδα.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png