Συνεχείς οι διακοπές - βυθίσεις του ηλεκτρικού ρεύματος σε περιοχές του νησιού. [upd]


Εντονότατο είναι το πρόβλημα σε περιοχές του νησιού, καθώς από σήμερα το πρωί αρκετοί κάτοικοι βλέπουν ότι παρουσιάζονται συχνές βυθίσεις του ηλεκτρικού ρεύματος. Τα προβλήματα ξεκίνησαν σήμερα τα ξημερώματα, όταν παρουσιάστηκε μία διακοπή τις πρώτες πρωινές ώρες. Κάτοικοι του νησιού αναφέρουν ότι αυτή η διακοπή διήρκεσε από τις 4 έως τις 7 το πρωί. Παρά το γεγονός ότι το ρεύμα επανήλθε, οι συχνές διακοπές - βυθίσεις της τάσης δημιουργούν φόβους για την πρόκληση βλαβών σε οικιακές συσκευές.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο Aegina Portal.





[upd] Η εικόνα πριν από λίγο ήταν μικτή, καθώς σε επικοινωνία που είχαμε με κατοίκους του νησιού, είπαν ότι οι βυθίσεις σταμάτησαν και η κατάσταση έχει ομαλοποιηθεί την τελευταία ώρα.

[upd] Σε επικοινωνία με τον δήμαρχο κύριο Δημήτρη Μούρτζη, είπε ότι η ενημέρωση που έχει από το προϊστάμενο της ΔΕΔΔΗΕ στην Αίγινα, είναι ότι το πρόβλημα που παρουσιάστηκε τις πρώτες πρωινές ώρες προερχόταν από την πλευρά των Μεθάνων, ενώ το ζήτημα που προέκυψε στη συνέχεια με τις συνεχείς μικροδιακοπές, είναι ένα πρόβλημα το οποίο οφείλεται σε διαρροή του δικτύου, πρόβλημα που προσπαθούν να αντιμετωπίσουν οι τεχνικοί.

Για κάθε νεώτερη είδηση θα υπάρξει ενημέρωση.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png