LEADER/CLLD 2014 - 2020. Ενημέρωση για την υποβολή προτάσεων ιδιωτικού χαρακτήρα.


Την Τετάρτη στο ξενοδοχείο Δανάη, πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη ενημερωτική εκδήλωση, στο πλαίσιο της υποβολής προτάσεων ιδιωτικού χαρακτήρα για το LEADER/CLLD 2014 – 2020 με τίτλο: "Πολιτισμός και Περιβάλλον Εν Πλω" της Ο.Τ.Δ.: Δίκτυο Συνεργασίας Δήμων ΠΕ Νήσων Αττικής".

Την παρουσίαση της εκδήλωσης, με σύντομα εισαγωγικά στοιχεία, έκανε ο κύριος Μαρίνης Μπερέτσος, διαχειριστής Δικτύου Συνεργασίας Π.Ε. Νήσων Αττικής. Την εκδήλωση χαιρέτησε ο δήμαρχος και πρόεδρος του δικτύου κύριος Δημήτρης Μούρτζης. Ακολούθησαν εισηγήσεις για τις Ιδιωτικές επενδύσεις, τις Επιλέξιμες δαπάνες, τους δικαιούχους, τα κριτήρια επιλεξιμότητας και επιλογής, από την συντονίστρια του Τ.Π.  CLLD/LEADER Νήσων Αττικής κυρία Χριστίνα Καλαθά, Παρουσίαση πλατφόρμας πληροφοριακού συστήματος κρατικών ενισχύσεων, από τον κύριο Δημήτριο Μπογιατζής, μέλος της ομάδας CLLD/LEADER και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, τη διαδικασία υποβολής, αξιολόγησης και ένταξης - διαδικασία υλοποίησης και πληρωμής με εισηγητή τον Ιωάννη Γιωτάκη, μέλος της ομάδας CLLD/LEADER.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png