Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα στην Κυβερνείου.


Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα στην Κυβερνείου, στο ύψος της οδού Θωμαΐδου. Πιο συγκεκριμένα το ατύχημα συνέβη ανάμεσα σε ένα μοτοποδήλατο, στο οποίο επέβαιναν η γυναίκα οδηγός του και ένα παιδί, που κινούνταν επί της Κυβερνείου και σε μία μοτοσυκλέτα, που κινούνταν επί της οδού Θωμαΐδου στην οποία επέβαινε ο οδηγός της.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο Aegina Portal.



Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε συγκεντρώσει, ευτυχώς, κανείς από τους τρεις δεν τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ όπως έγινε γνωστό οι αναβάτες φορούσαν κράνος. Στο σημείο του ατυχήματος πήγε όχημα του Αστυνομικού Τμήματος Αίγινας, ασθενοφόρο του Νοσοκομείου Αίγινας και του Κέντρου Υγείας.

Πάντως, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι στο ίδιο σημείο, σημειώθηκε και πάλι τροχαίο μόλις πριν από ένα μήνα, ενώ και στο παρελθόν έχουν επίσης συμβεί παρόμοια περιστατικά. Κάτοικοι του νησιού που περνούν τακτικά από εκεί, επισημαίνουν ότι θα πρέπει να υπάρξει μέριμνα για καλύτερη σήμανση ή άλλα μέτρα.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png