Ο Χρύσανθος Χόρμπας από την εθελοντική ομάδα "We Dive We Clean", για την δράση καθαρισμού στην Πέρδικα.


Την Τρίτη η ομάδα εθελοντών δυτών "We Dive We Clean" με την υποστήριξη του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αίγινας, βρέθηκαν στην Πέρδικα καθαρίζοντας τον βυθό στο γραφικό λιμάνι του χωριού. Πρόκειται για το "Project Saronikos", που περιελάμβανε επίσης την Τροιζήνα, τα Μέθανα, το Αγκίστρι και την Αίγινα με το λιμάνι της Πέρδικας. Η ομάδα εθελοντών κάνει πράξη αυτό για το οποίο αρκετοί μένουν στα λόγια: αφιερώνουν τον εξοπλισμό τους, την εμπειρία τους και την γνώση του για να καθαρίσουν αυτό που αγαπούν, τη θάλασσα.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο  Aegina Portal. Τηλεφωνική επικοινωνία.



Ο Χρύσανθος Χόρμπας, εξηγεί ότι όλη αυτή η διαδικασία γίνεται από χόμπι και αναφέρεται στους λόγους για τους οποίους ένας τόσο όμορφος βυθός καταλήγει να χρησιμοποιείται ως "χωματερή". Σημειώνει ότι ως τουριστικό μέρος, η Αίγινα θα πρέπει να προσέχει την θάλασσά της "ως κόρη οφθαλμού". Η ομάδα έχει αναπτύξει πλούσια δράση τα τελευταία 6 χρόνια, συλλέγοντας περισσότερους από 53 τόνους στερεών απορριμμάτων σε περισσότερες από 150 εθελοντικές δράσεις. Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο της Αίγινας ευχαρίστησε την ομάδα "We Dive We Clean" για την προσφορά της στο νησί και ήδη την έχει προσκαλέσει για περισσότερες παρόμοιες δράσεις.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png