Μαζική η απόθεση κλαδεμάτων και άλλων υλικών στα σημεία αποκομιδής απορριμάτων.


Μαζική είναι η απόθεση κλαδεμάτων και άλλων υλικών στα σημεία αποκομιδής των απορριμάτων, σχεδόν σε όλες τις περιοχές του νησιού. Η περίοδος των διακοπών του Πάσχα επιβάρυνε ακόμη περισσότερο το ζήτημα της αποκομιδής των απορριμάτων σε κάποιες άλλες περιπτώσεις. Φαίνεται ότι τα τελευταία εικοσιτετράωρα καταβάλλεται προσπάθεια ώστε να απομακρυνθούν τα απορρίμματα από τους κάδους, αυτό όμως έχει γίνει εμφανές μόνο σε μερικές περιοχές, δημιουργώντας μία μικτή εικόνα.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο Aegina Portal.



Το Πάσχα ο αντιδήμαρχος κύριος Παναγιώτης Μαρμαρινός, είχε δηλώσει ότι ένας τράκτορας, το όχημα δηλαδή που μεταφέρει τα απορρίμματα στην Φυλή, είχε υποστεί βλάβη, όμως σε αρκετά σημεία, ακόμη και στο κέντρο της Αίγινας τα απορρίμματα συγκεντρώνονται έξω από τους κάδους.

Εκτός από τα ξερά χόρτα και τις μαύρες σακούλες με τα κλαδέματα, που κατακλύζουν σε πολλές περιοχές κάθε διαθέσιμο σημείο κατά μήκος των κάδων, τα στρώματα κάνουν και πάλι μαζικά την εμφάνισή τους, όπως και οι μπλε σακούλες με τα μπάζα, που πετιούνται όπως- όπως σε διάφορα σημεία του νησιού και όχι πάντα κοντά σε κάδους απορριμάτων.

Σε αρκετές περιπτώσεις, εύφλεκτα υλικά όπως χάρτινες συσκευασίες, στρώματα, παλιά ξύλινα αντικείμενα, δίπλα σε μαύρες σακούλες γεμάτες από κλαδέματα, βρίσκονται στην άκρη κεντρικών δρόμων, όπως για παράδειγμα στο δρόμο προς Πέρδικα και μάλιστα κοντά σε σημεία που αναπτύσσονται θαμνώδεις εκτάσεις.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png