Τιμητική εκδήλωση στον Τούρλο, στη μνήμη των εκτελεσθέντων πολιτικών κρατουμένων κατά την διάρκεια της γερμανικής κατοχής και της περιόδου του εμφυλίου πολέμου.


Για μία ακόμη χρονιά η Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Αίγινας, πραγματοποίησε στην περιοχή της Ναυτικής Βάσης του Τούρλου, εκδήλωση απόδοσης τιμής, στη μνήμη των εκτελεσθέντων πολιτικών κρατουμένων κατά την διάρκεια της Γερμανικής κατοχής και την περίοδο του εμφυλίου πολέμου. Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ της Α' Πειραιά και Νήσων Ελένη Σταματάκη, Θοδωρής Δρίτσας, όπως επίσης και οι βουλευτές Μάκης Μπαλαούρας και Κώστας Δουζίνας.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal. Το ιστορικό από την κυρία Προνόη Θεολογίδου.



Επίσης στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης κύριος Παναγιώτης Χατζηπέρος, ο Κώστας Μανταίος, πρόεδρος του Συλλόγου Φυλακισθέντων Εξορισθέντων Αντιστασιακών, η κυρία Ξανθίππη Πατμανίδου εκπρόσωπος του Ομίλου Μνήμης "Αττικός Τύμβος", η πρόεδρος του σωματείου Λαζαρέτο κύριος Σπύρος Τανταλίδης.

Το ιστορικό της ημέρας διαβάστηκε από την κυρία Προνόη Θεολογίδου.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png