Με πρόστιμο και αυτόφωρο, προειδοποιεί ο Δήμος Αίγινας όσους πετούν ογκώδη.


Η κατάσταση που επικρατεί με τα ογκώδη αντικείμενα, φαίνεται ότι έχει επιδεινωθεί ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα. Αυτό, τουλάχιστον, προκύπτει από σημερινή ανακοίνωση του Δήμου Αίγινας, που εκδόθηκε μετά από σύσκεψη του δημάρχου με τον διευθυντή του Αστυνομικού Τμήματος. Με αυτή την ανακοίνωση ο δήμος προειδοποιεί όσους πετούν ογκώδη αντικείμενα, ότι θα εφαρμοστούν οι διατάξεις σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας. Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει ότι:

"Έπειτα από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα 13/05/2019 στο Γραφείο του Δημάρχου με τον Διοικητή του Α/Τ Αίγινας και την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου μας για την "κακή" εικόνα που έχει παρατηρηθεί τον τελευταίο καιρό στο νησί μας με την ανεξέλεγκτη εναπόθεση ογκωδών αντικειμένων (καρέκλες, στρώματα, παπλώματα, χόρτα κ.α) και παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις να σταματήσει αυτό, δυστυχώς η κατάσταση επιδεινώνεται. Η εικόνα αυτή δυσφημεί όλους και θίγει επαγγελματίες αλλά και πολίτες. Η υπηρεσία του δήμου μας με το ελάχιστο προσωπικό που διαθέτει αδυνατεί να ανταπεξέλθει σε αυτά τις συνειδητά "κακές" συμπεριφορές, οι οποίες πρέπει να σταματήσουν άμεσα. Σας πληροφορούμε ότι σε συνεργασία με το Α/Τ Αίγινας, θα γίνονται συνεχείς περιπολίες και οι παραβάτες θα υποστούν όλες τις συνέπειες (πρόστιμο και αυτόφωρη διαδικασία)".

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο Aegina Portal.





Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png