Ταλαιπωρία μιας ώρας από μπλέξιμο κάβου σε προπέλα.


Ταλαιπωρία μιας περίπου ώρας περίμενε τους επιβάτες που είχαν προγραμματίσει να ταξιδέψουν με το πλοίο "Απόλλων Ελλάς" χθες το πρωί από το λιμάνι της Αίγινας προς αυτό του Πειραιά. Στο διερχόμενο "Απόλλων Ελλάς" κατά τη διαδικασία της πρόσδεσης στο λιμάνι, ένας από τους κάβους έμπλεξε στην προπέλα του σκάφους με αποτέλεσμα το πλοίο να μην μπορεί να αναχωρήσει για Πειραιά, αν πρώτα δεν ξεμπλεκόταν ο κάβος από την προπέλα. Το πρόβλημα αντιμετωπίστηκε με τη βοήθεια εξειδικευμένου αυτοδύτη, που βούτηξε στα νερά του λιμανιού προσφέροντας τη βοήθεια του. Με διάφορους επιτυχημένους χειρισμούς, ο κάβος αν και παραμορφωμένος, βγήκε στην επιφάνεια απελευθερώνοντας την προπέλα.

Ευτυχώς για το πλοίο όλα πήγαν καλά χωρίς να παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα και έτσι μπόρεσε να συνεχίσει το ταξίδι του για Πειραιά, αποπλέοντας από το λιμάνι της Αίγινας λίγο μετά της εννιά το πρωί, με μία περίπου ώρα καθυστέρηση και ένα ατυχές περιστατικό που έκανε τους περαστικούς να παραμείνουν για αρκετή ώρα παρακολουθώντας τις προσπάθειες του πληρώματος και του αυτοδύτη. Οι καιρικές συνθήκες ήταν καλές και η θάλασσα ήρεμη κατά τη διάρκεια του περιστατικού.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png