Ξεκινά σήμερα το Aegina Fistiki Fest.


Μία βόλτα στην παραλία της Αίγινας είναι αρκετή για να μας βάλει στο κλίμα και να μας υπενθυμίσει ότι Σήμερα Πέμπτη ξεκινά το Φεστιβάλ Φιστικιού της Αίγινας ή όπως είναι η επίσημη ονομασία του Aegina Fistiki Fest. Κατά μήκος του Λιμανιού της Αίγινας, μπροστά από τη Λεωφόρο Δημοκρατίας, έχουν ήδη στηθεί από χθες το απόγευμα τα περίπτερα που θα φιλοξενήσουν τις επιχειρήσεις οι οποίες θα συμμετάσχουν στο εμπορικό κομμάτι του Φεστιβάλ. Μαζί με αυτά έχει τοποθετηθεί και επιπλέον φωτισμός, που το βράδυ αλλάζει την όψη της παραλίας σε αυτό το τμήμα του λιμανιού.

Θα πρέπει επίσης να υπενθυμίσουμε ότι από σήμερα και μέχρι το τέλος του Aegina Fistiki Fest, ισχύουν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Τα περίπτερα της εμπορικής έκθεσης θα ανοίξους στις 18:00 μ.μ. ενώ η πρώτη ημέρα του Φεστιβάλ περιλαμβάνει τις ακόλουθες εκδηλώσεις: Στις 18.30: "Τα  παιδιά ζωγραφίζουν τις δικές  τους φιστικιές", εργαστήρι ζωγραφικής που θα γίνει στον Πύργο του Μαρκέλλου, λίγο αργότερα στις 19.00 μ.μ. θα γίνουν τα εγκαίνια του "Διεθνούς Συμποσίου Κεραμιστών" στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Αίγινας στην Κολώνα. Εγκαίνια και για το "Fistiki art" και "Ανάμεσα στις φιστικιές" στις 20:00 μ.μ στον Πύργο του Μαρκέλλου. Το πολιτιστικό κομμάτι της πρώτης ημέρας του Φεστιβάλ κλείνει στις 21:00 στην αυλή του Λαογραφικού Μουσείου με την παρουσίαση της εργασίας των μαθητών της Β’ Γυμνασίου Αίγινας "Τ’ αλώνια της Αίγινας. Συμμετέχει ο Ηλίας Καπάνταης.

Τον τόνο στην γιορτινή ατμόσφαιρα των ημερών που θα ακολουθήσουν στην Αίγινα, δίνει το διαφημιστικό spot που προβάλλεται στην ΕΡΤ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png