Τον τρομπετίστα Brandon Ridenour και τον τρομπονίστα Αχιλλέα Λιαρμακόπουλο, φιλοξένησε ο Μουσικός Σύλλογος ΜΟΥΣΑ.


Δύο σπουδαίους μουσικούς με επιτυχημένη διεθνή καριέρα, τον τρομπετίστα Brandon Ridenour και τον τρομπονίστα Αχιλλέα Λιαρμακόπουλο, φιλοξένησε ο Μουσικός Σύλλογος ΜΟΥΣΑ, πραγματοποιώντας ένα σημαντικό μουσικό σεμινάριο για τους σπουδαστές του. Οι δύο διακεκριμένοι σολίστες μας μίλησαν για την επίσκεψή τους στο νησί μας και τη συνεργασία τους με την ΜΟΥΣΑ.

Δύο λόγια για τους μουσικούς: Ο Brandon Ridenour, "η τρομπέτα του μέλλοντος" όπως πολύ εύστοχα αναφέρει η Chicago Sun Times, είναι ένας νέος τρομπετίστας και συνθέτης, με πλούσιες περγαμηνές και βραβεία, τόσο στη σολιστική, όσο και στη συνθετική του καριέρα! Έχει συνεργαστεί, με όλες τις μεγάλες ορχήστρες των Ηνωμένων Πολιτειών, όπως την Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα, τη Φιλαρμονική του Λος Άντζελες, της Νέας Υόρκης, κ.ά. και περιοδείες σε όλη την Αμερική. Υπήρξε μέλος, για αρκετά χρόνια, του διάσημου συνόλου πνευστών Canadian Brass, ενώ έχει πλούσια δισκογραφική συλλογή, με πιό πρόσφατη το CD Fantasies and Fairy Tales με διασκευές μεγάλων έργων, ενώ αναμένεται, μέσα στο 2019, η κυκλοφορία του Come Together, επαιτειακής συλλογής σε διασκευές τραγουδιών των Λένιν/Μακ Κάρτνεϊ. Απόφοιτος της περίφημης μουσικής σχολής Juilliard, ξεκίνησε τη μουσική του εκπαίδευση πέντε ετών.

Ο τρομπονίστας Αχιλλέας Λιαρμακόπουλος ξεκίνησε τις μουσικές σπουδές του στην Αθήνα, σε μικρή ηλικία και συνέχισε στις ΗΠΑ, σε σπουδαίες σχολές όπως τη Μουσική Σχολή του Yale, το Curtis Institute και το San Francisco Conservatory. Στα 18 του βραβεύεται σε διαγωνισμό από κριτές της Φιλαρμονικής του Λος Άντζελες για σόλο ερμηνεία του, και έκτοτε ακολουθεί σειρά βραβείων και διακρίσεων. Κορυφαίος τρομπονίστας της Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ, μεταπηδά το 2011 στους διάσημους Canadian Brass των δύο εκατομυρίων δίσκων σε πωλήσεις, με περιοδείες σε όλον τον κόσμο. Λίγο αργότερα ξεκινά και η συνεργασία του με το λάτιν/τζαζ συγκρότημα των Pink Martini. Έχει συνεργαστεί με διάφορες ορχήστρες διεθνώς και έχει κυκλοφορήσει, ως σολίστας, τέσσερα άλμπουμ με πρωτότυπα έργα ή διασκευές για τρομπόνι. Σειρά από συνθέσεις, Ελλήνων και ξένων, έχουν γραφεί ειδικά για τον κ. Λιαρμακόπουλο. Διδάσκει τρομπόνι στο Κολλέγιο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png