Θα διατηρηθούν και αύριο Κυριακή οι ψηλές θερμοκρασίες στην Αίγινα.



Ξεπέρασε τους 30 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία σήμερα το μεσημέρι στο κέντρο της Αίγινας. Η ζέστη ήταν αισθητά υψηλότερη σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες και η Αίγινα ακολούθησε τις υπόλοιπες περιοχές της χώρας, όπου το θερμόμετρο έδειξε υψηλές θερμοκρασίες. Όσοι κινήθηκαν οργανωμένα προς τις παραλίες, με σκοπό να απολαύσουν την θάλασσα τις ζεστές ώρες της ημέρας, διαπίστωσαν ότι η θερμοκρασία της ήταν ίσως πιο χαμηλή από ότι αρχικά υπολόγιζαν.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Πάντως το καλοκαίρι ξεκίνησε και από ότι δείχνουν τα στοιχεία του Meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, οι ίδιες θερμοκρασίες θα διατηρηθούν και αύριο Κυριακή, ενώ κοντά ή πάνω από τους 30 °C θα διατηρηθεί σταθερή η θερμοκρασία και τις πρώτες ημέρες της νέας εβδομάδας.
 
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, για αύριο Κυριακή οι άνεμοι που θα πνέουν στην αρχή της ημέρας από βορειοδυτικές διευθύνσεις, δεν θα ξεπεράσουν έως 2-3 μποφόρ, ενώ από το μεσημέρι και μετά θα στραφούν σε βόρειους και θα ενισχυθούν φτάνοντας τα πέντε μποφόρ. Η μέγιστη θερμοκρασία στην Αίγινα θα φτάσει το μεσημέρι στους 33 °C.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png