"Η Αποφασιστική Στιγμή". Έκθεση από το φωτογραφικό εργαστήρι του Μορφωτικού Συλλόγου στον Πύργο του Μαρκέλλου.


Μία ακόμη υπέροχη έκθεση φωτογραφίας παρουσιάζει το φωτογραφικό εργαστήρι του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας "Ο Καποδίστριας" στον Πύργο του Μαρκέλλου. Τα εγκαίνια της έκθεσης, που έχει τίτλο "Η Αποφασιστική Στιγμή", έγιναν χθες.

Το θέμα της έκθεσης φορά σε "μια στιγμή στον χρόνο, για τον καθένα μας που είτε φωτογραφίζει είτε όχι, οπτικά αφήνει το στίγμα της στην μνήμη μας και μας συνδέει με τα βιώματά μας και την ίδια την φιλοσοφική μας θεώρηση για την ζωή".

Στην έκθεση συμμετέχουν οι φωτογράφοι: Παρασκευούλα Λιάκα, Βιβή Κορφιάτη, Γεωργία Μανιμανάκη, Σαλώμη Μελισσάρη, Ασπασία Λεούση, Βιβή Κουτσούκου, Ντίνα Χατζίνα, Καλλιόπη Χατζοπούλου, Νίκος Μούρτζης, Δημήτρης Μοίρας, Αννίτα Λεούση, Δημήτρης Πολυχρονιάδης, Γιώτα Στρωτού, Αιμιλία Τσότρα.

Η έκθεση διαρκεί από 8-17 Ιουνίου 2019 με ώρες λειτουργίας: Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα: 10.30-13.30 και 18.30-21.30 και Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη: 18.30-21.30.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png