Τρεις βλάβες αγωγών υδροδότησης σε Λιβάδι, Σουβάλα και Κυψέλη. [upd] Επισκευάστηκαν οι δύο από τις τρεις. Επισκευάστηκαν οι δύο από τις τρεις.


Τρεις βλάβες σε αγωγούς υδροδότησης στις περιοχές Λιβάδι, Σουβάλα και Κυψέλη, καλείται να αντιμετωπίσει σήμερα το συνεργείο της Υπηρεσίας Ύδρευσης του δήμου Αίγινας. Η σημαντικότερη βλάβη είναι αυτή που παρουσιάστηκε στην οδό Στρατηγού Πετρίτη και έχει αφήσει χωρίς νερό μία πολύ μεγάλη έκταση στο Λιβάδι και άλλες ενδιάμεσες περιοχές. Οι τεχνικοί βρίσκονται εκεί από το πρωί και αναμένεται μέχρι τις 12 το μεσημέρι η παροχή να έχει επανέλθει.

Χωρίς νερό έχουν μείνει επίσης υδρολύπτες στην Σουβάλα, κοντά στην περιοχή των Λουτρών, αλλά και η περιοχή της Αγίας Μαρίνας στην Κυψέλη. Να σημειώσουμε ότι το συνεργείο που αποκαθιστά τις βλάβες εργάζεται σε συνθήκες καύσωνα.

[upd] 13:29:50 Σύμφωνα με ενημέρωση πριν από λίγο, από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κύριο Παναγιώτη Μαρμαρινό, οι βλάβες σε Λιβάδι και Σουβάλα επιδιορθώθηκαν, ενώ η βλάβη στην Κυψέλη θα επιδιορθωθεί αύριο. Η υπηρεσία κατέληξε ότι επειδή η διαρροή δεν είναι μεγάλη, θα ανοίγει σε τακτά χρονικά διαστήματα την παροχή ώστε να έχουν νερό οι κάτοικοι της περιοχής και αύριο νωρίς το πρωί θα επιδιορθωθεί.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png