Κλείνει από σήμερα Παρασκευή η παραλία της Αίγινας τις βραδυνές ώρες.


Ξεκινά από σήμερα Παρασκευή και θα διαρκέσει καθ΄ όλη τη διάρκεια της θερινής περιόδου η πεζοδρόμηση της παραλίας. Η παραλία της Αίγινας, θα παραμένει κλειστή για όλα τα οχήματα από 21:00 έως 00:30, καθημερινά, ενώ το βράδυ της Κυριακής η ώρα έναρξης του μέτρου θα εξαρτάται από την ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου από το λιμάνι της Αίγινας.

Αυτή ήταν η ενημέρωση που είχαμε πριν από λίγο από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Νίκο Οικονόμου. Να υπενθυμίσουμε ότι το θέμα είχε τεθεί ως έκτακτο σε κατεπείγουσα συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Η απόφαση για τις 48ωρες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις δεν εφαρμόστηκε στην πράξη, καθώς όπως είχε εξηγήσει ο κ. Δημήτρη Μούρτζης πριν από λίγες ημέρες μιλώντας στο Aegina Portal δεν θα μπορούσαν να έχουν επαναλαμβανόμενο χαρακτήρα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαμε από τον κύριο Νίκο Οικονόμου η απόφαση θα βασιστεί στις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που έχουν ψηφιστεί το 2008, το 2011 και το 2012, με τις τροποποιήσεις που επέφεραν, όπως είχαν συζητηθεί στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στις 18 Ιουνίου, στην οποία το θέμα είχε έρθει εκτός ημερησίας σε έκτακτη συνεδρίαση.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png