Υπό βροχή η μουσικοχορευτική βραδιά στην Αγία Μαρίνα.


Με πολύ μεγάλη προσέλευση στην όμορφη παραλία, παραμονή της γιορτής της Αγίας Μαρίνας χθες, συνεχίστηκε η παράδοση της τοπικής εορτής με παραδοσιακούς χορούς και μουσική. Λίγο νωρίτερα στο γραφικό εκκλησάκι της παραλίας είχε τελεσθεί ο πανηγυρικός εσπερινός. Και αυτή τη χρονιά ο σύλλογος "Οινόη" επιμελήθηκε την διοργάνωση της εκδήλωσης με τους παραδοσιακούς χορούς στην παραλία της Αγίας Μαρίνας. Εκατοντάδες κάτοικοι και παραθεριστές της Αίγινας παρακολούθησαν την ακολουθία και στη συνέχεια την εκδήλωση. Δυστυχώς η βροχή ξεκίνησε μαζί με τους χορούς αλλά δεν τους σταμάτησε.

Οι χοροί συνεχίστηκαν και μέρος του κοινού παρέμεινε όμως μέρος του προγράμματος που είχαν ετοιμάσει τα μέλη του συλλόγου δεν παρουσιάστηκε. Την βραδιά προλόγισαν μέλη συλλόγου και χαιρέτησαν ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μεσαγρού κύριος Μανώλης Λεούσης και η πρόεδρος της ΚΕΔΑ κυρία Καίτη Σαλπέα, η οποία παρουσίασε μέρος των πολιτιστικών εκδηλώσεων που θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες, καθώς και της Γιορτής Φιστικιού Αίγινας.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση εδώ.

Η εορταστική, αν και βροχερή βραδιά, γέμισε από τους ήχους της μουσικής και τους χορούς μικρών και μεγάλων από τα χορευτικά τμήματα που συλλόγου, που παρουσίασε και φέτος άρτια μουσικοχορευτική εκδήλωση. Τον εορταστικό εσπερινό παρακολούθησε μεταξύ άλλων ο βουλευτής κύριος Κώστας Κατσαφάδος.

Η οργάνωση της εκδήλωσης έγινε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Οινόη, υπό την αιγίδα της ΚΕΔΑ και την υποστήριξη της Δημοτικής Κοινότητας Μεσαγρού.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png