"Μıα λατέρνα, μıα ζωή". Μια εκδήλωση - αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι, από το Ίδρυμα Καψάλη.


Μια υπέροχη καλοκαιρινή βραδιά, γεμάτη από ποιητικό λόγο και μουσική, μέσα από μια "συνάντηση" του Μάνου Χατζιδάκι και του Νίκου Γκάτζου, χάρισαν στους κατοίκους και στους παραθεριστές της Αίγινας το Ίδρυμα Ανδρέα, Δημητρίου και Φλώρας Καψάλη, που μαζί με το Σύλλογο Φίλων του Ιδρύματος,  συνδιοργάνωσαν μία ακόμη επιτυχημένη - ποιοτική εκδήλωση. Το αφιέρωμα πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο αμφιθέατρο του Ιδρύματος.

Τους φίλους του Ιδρύματος, που κατέκλυσαν με την πολυπληθή παρουσία τους κάθε διαθέσιμο χώρο του αμφιθεάτρου, καλωσόρισε κάνοντας την έναρξη της βραδιάς ο κύριος Γιώργος Μαντάς μέλος του Δ.Σ. και η πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων του ιδρύματος κυρία Ξανθένια Μαντά. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η ομιλία - πρόλογος της εκδήλωσης, του καθηγητή Βυζαντινής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Διονύσιου Καλαμάκη.

Ακολούθησε η παρουσίαση του μελοποιημένου ρεπερτορίου, που απέδωσε με ιδιαίτερη καλλιτεχνική ευαισθησία, δημιουργική έκφραση και καλαισθησία η ομάδα "Memories".
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png