Συνεχίζεται την Τετάρτη η διανομή τροφίμων και ειδών υγιεινής του προγράμματος ΤΕΒΑ.


Συνεχίζεται την Τετάρτη η διανομή τροφίμων και υγιεινής του προγράμματος ΤΕΒΑ από τον Δήμο Αίγινας και το Κέντρο Κοινότητας. Την προηγούμενη προηγούμενη εβδομάδα έγινε η πρώτη για το 2019 παραλαβή τροφίμων, ειδών καθαριότητας και ατομικής υγιεινής που θα διανεμηθούν στους δικαιούχους Επιδόματος Κοινωνικής αλληλεγγύης ( ΚΕΑ ) οι οποίοι με την υποβολή της αίτησής τους έχουν ταυτόχρονα δηλώσει ότι επιθυμούν να συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα διανομής τροφίμων ΤΕΒΑ . Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση του δήμου Αίγινας τα είδη που παρελήφθησαν αποθηκεύτηκαν στην αποθήκη που έχει παραχωρηθεί στον δήμο στο Λεούσειο Ίδρυμα και στον ίδιο χώρο γίνεται η παραλαβή από τούς δικαιούχους.

Σήμερα Τρίτη 23 Ιουλίου έγινε η παραλαβή των τροφίμων των δικαιούχων τον οποίων τα επίθετα ξεκινούν με Α έως και Κ και αύριο Τετάρτη 24 Ιουλίου τα επίθετα των δικαιούχων που ξεκινούν με Λ έως και Ω. Οι ώρες διανομής είναι 09:30 π.μ. έως 12:30μ.μ.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.





Οι δικαιούχοι θα πρέπει υποχρεωτικά να έχουν μαζί τους: ΑΜΚΑ του αιτούντος (του ατόμου που έχει υποβάλει την αίτηση) ταυτότητα ή διαβατήριο, σακούλες ή τσάντες για την παραλαβή. Από τον δήμο ανακοινώνεται ότι στην περίπτωση που οι δικαιούχοι του προγράμματος δεν προσέλθουν στις προκαθορισμένες ημέρες και ώρες για την παραλαβή, τα τρόφιμα, μετά την παρέλευση των προβλεπομένων ημερομηνιών θα δοθούν σε κοινωνικές δομές του νησιού .

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2297320043 και 2297320045.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png