Αυξημένη ενόψει Δεκαπενταύγουστου η επιβατική κίνηση στο λιμάνι της Αίγινας.


Αυξημένη αναμένεται να είναι και σήμερα, παραμονή του Δεκαπενταύγουστου η επιβατική κίνηση στο Κεντρικό Λιμάνι της Αίγινας, λόγω της άδειας και των διακοπών, αλλά και του τετραημέρου που διαμορφώνεται για πολλούς επιβάτες. Είναι ενδεικτικό ότι μόνο χθες Τρίτη 13 Αυγούστου, για τον Αργοσαρωνικό απέπλευσαν 38 πλοία με 6.819 επιβάτες, 676 ΙΧ οχήματα, 68 φορτηγά και 202 δίκυκλα.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Χαρακτηριστικό είναι ότι την Παρασκευή 9 Αυγούστου, από το λιμάνι του Πειραιά για τον Αργοσαρωνικό έγιναν 49 απόπλοι πλοίων, ενώ αναχώρησαν 8.706 επιβάτες 996 ΙΧ οχήματα, 37 φορτηγά και 413 δίκυκλα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ κεντρικών ιστοσελίδων.

Σε επικοινωνία με τον Λιμενάρχη Αίγινας κύριο Αργύρη Φραγκούλη, είπε ότι η επιβατική κίνηση κορυφώθηκε από την 1η Αυγούστου και μετά. Σημείωσε ότι παρά την μεγάλη κίνηση αυτοκινήτων στο Κεντρικό Λιμάνι της Αίγινας δεν έχουν παρουσιαστεί προβλήματα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png