Η τελετή ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής Αίγινας.


Η τελετή ορκωμοσίας της νέας δημοτικής αρχής Αίγινας, πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στην αυλή του Λαογραφικού Μουσείου Αίγινας. Οι επικεφαλής και τα μέλη των δημοτικών και κοινοτικών συνδυασμών, που αναδείχθηκαν στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές, έφτασαν στο κτήριο του Λαογραφικού λίγο πριν τις 19:30. Στην είσοδο του κτηρίου απέδωσε τιμές η φιλαρμονική του Μουσικού Συλλόγου ΜΟΥΣΑ. Ακολούθησε η προβλεπόμενη διαδικασία και μετά την ανάγνωση του πρακτικού, ορκίστηκαν και στη συνέχεια κλήθηκαν για να υπογράψουν το πρακτικό της ορκωμοσίας.

Κατά τη διάρκεια της τελετής έγιναν δύο ορκωμοσίες: η θρησκευτική που τελέστηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ και η πολιτική που τέλεσε ο δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τις ομιλίες του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ και του δημάρχου κ. Γιάννη Ζορμπά. Την τελετή παρακολούθησαν δεκάδες κάτοικοι του νησιού που γέμισαν κάθε διαθέσιμο χώρο της αυλής του λαογραφικού. Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του κ. Γιάννη Ζορμπά ακολούθησε κέρασμα. Οι περισσότεροι που βρέθηκαν στην εκδήλωση μετά το τέλος της θέλησαν να ευχηθούν προσωπικά στον νέο δήμαρχο και τα μέλη της νέας δημοτικής αρχής.

Την τελετή ορκωμοσίας παρακολούθησαν οι βουλευτές κύριοι Θοδωρής Δρίτσας του ΣΥΡΙΖΑ και Νικόλαος Μανωλάκος της Ν.Δ. ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αίγινας κ. Αθανάσιος Καραγιάννης, ο Λιμενάρχης Αίγινας κ. Αργύρης Φραγκούλης, ο διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αίγινας κ. Γιώργος Σουλιώτης, ο διοικητής της ναυτικής βάσης του Τούρλου κ. Κυριάκος Κλώνος, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων του νησιού, καθώς και πλήθος κόσμου. Ρεπορτάζ θα υπάρξει στη συνέχεια.

Δείτε φωτογραφίες από την τελετή ορκωμοσίας εδώ.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png