Επείγον περιστατικό μεταφοράς ασθενούς σήμερα το πρωί, από κεντρικό δρόμο της Αίγινας. Παραμένει το πρόβλημα της έλλειψης οδηγών ασθενοφόρων.


Ένα επείγον περιστατικό μεταφοράς ασθενούς σημειώθηκε σήμερα το πρωί, σε κεντρικό δρόμο της Αίγινας, δίπλα στην κεντρική είσοδο του Δημοτικού Σταδίου. Πιο συγκεκριμένα άνθρωποι που κινούνταν στην περιοχή, εντόπισαν ότι ένας άνδρας βρισκόταν πεσμένος στο δρόμο. Μία γυναίκα ειδοποίησε το Κέντρο Υγείας Αίγινας, όμως έλαβε την απάντηση ότι δεν υπάρχει ασθενοφόρο.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.Το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας έφτασε στο σημείο του συμβάντος περίπου 20 λεπτά αργότερα, ίσως και περισσότερο. Να σημειώσουμε ότι πρόκειται για ένα πρόβλημα που παραμένει: η έλλειψη οδηγών ασθενοφόρων. Έτσι, πρωί Πέμπτης δεν υπάρχει διαθέσιμη βάρδια, καθώς οι βάρδιες εκτελούνται απογευματινές και βραδυνές ώρες.

Το ασθενοφόρο πήγε στον τόπο του συμβάντος, εθελοντικά, από οδηγό που ήταν εκτός υπηρεσίας. Στο σημείο του συμβάντος έφτασε και όχημα από το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας.