Την σκέψη να αφιερωθεί το Φεστιβάλ Θεάτρου Αίγινας 2020, στη μνήμη του Τάκη Σπυριδάκη, εξέφρασε ο κ. Γιάννης Ζορμπάς.


Λίγες ημέρες μετά την απώλεια του σκηνοθέτη και ηθοποιού Τάκη Σπυριδάκη, αρκετοί ήταν οι δημοτικοί σύμβουλοι, που μιλώντας στην τελευταία συνεδρίαση του Σώματος, εξέφρασαν την λύπη τους για τον θάνατό του, καθώς και τα συλλυπητήριά τους στην οικογένειά του.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.Μάλιστα, εκφράστηκε πρόταση για ονοματοδοσία οδού ή για ετήσια γιορτή αφιερωμένη στην μνήμη του από τον δημοτικό σύμβουλο κ. Φίλιππο Τζίτζη. Αντίστοιχη θέση για ονομοτοδοσία οδού στην περιοχή της Κυψέλης, τόπο καταγωγής του, εξέφρασε και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γιάννης Πούντος, όπως επίσης και μία εκδήλωση αφιερωμένη στην μνήμη του.

"Έχω μία σκέψη να τιμήσουμε το όνομά του και την διαδρομή του, αφιερώνοντας το Φεστιβάλ Θεάτρου, το επόμενο του 2020, στο όνομά του", είπε ο δήμαρχος κ. Γιάννης Ζορμπάς, απαντώντας στους συναδέλφους του, ενώ αναφορικά με τις προτάσεις ονοματοδοσίας, είπε ότι ο δήμος θα πρέπει να κάνει ένα συνολικό σχέδιο για τις ονομοτοδοσίες, ώστε να τιμηθούν προσωπικότητες από διαφορετικούς τομείς, που πρέπει να τιμήσει η Αίγινα.