Διακομιδές ενός 27χρονου και ενός 43χρονου, από το λιμάνι της Αίγινας στο λιμάνι του Πειραιά.


Δύο διακομιδές πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο 24ωρο, από το λιμάνι της Αίγινας προς το λιμάνι του Πειραιά, με την συνδρομή του Λιμενικού Σώματος. Πιο συγκεκριμένα, χθες η Λιμενική Αρχή Αγκιστρίου ενημερώθηκε για την ανάγκη παροχής συνδρομής με πλωτό μέσο, για την παραλαβή ενός 27χρονου αλλοδαπού τραυματία από περιοχή νοτιοδυτικά του Αγκιστρίου, κοντά στην περιοχή Χαλικιάδα.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Στην περιοχή έσπευσε το Τ/Χ ''ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙ'' Λ.Α. 3135 με επιβαίνοντες έναν αγροτικό ιατρό και στέλεχος του Λιμενικού Φυλακίου Αγκιστρίου και παρέλαβε τον 27χρονο, μεταφέροντας τον στο λιμάνι της Αίγινας, από όπου στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του στο Κέντρο Υγείας Αίγινας.

Κατόπιν, ο ασθενής μεταφέρθηκε με το Ε/Γ-Υ/Γ “FLYING DOLPHIN XXIX” N.Π. 10232 στο λιμάνι Πειραιά, προκειμένου να διακομιστεί σε εφημερεύον νοσοκομείο για ιατρική περίθαλψη.

Επίσης, από το λιμάνι της Αίγινας μεταφέρθηκε στο λιμάνι του Πειραιά 43χρονος που έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης με το σκάφος Ε/Π-Κ/Δ ''ΜΑΛΤΕΖΟΣ''.

Με πληροφορίες από το Γραφείο Τύπου του Λιμενικού Σώματος.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png