Το τριήμερο 4-5-6 Οκτωβρίου, έρχεται το δεύτερο Art Food Event, στο εστιατόριο Κάππος Έτσι!


Γνώρισε μεγάλη επιτυχία και επανέρχεται δριμύτερο και ακόμη πιο απολαυστικό! Πρόκειται για το τριήμερο 2ο Art Food Event που διοργανώνει το γνωστό εστιατόριο "Κάππος Έτσι". Έτσι, 4 - 5 και 6 Οκτωβρίου ή "καρδιά" της γεύσης και της απόλαυσης στην Αίγινα, θα χτυπά σε ένα από τα πιο γραφικά σημεία της πόλης, στην οδό Παναγή Ηρειώτη 9, όπου βρίσκεται το εστιατόριο του γνωστού chef Δημήτρη Κάππου.

Το Art Food Event συνδυάζει την απόλαυση και την διασκέδαση, τις αυθεντικές γεύσεις, με τα ευρηματικά ατμοσφαιρικά στοιχεία, που δημιουργούν ένα υπέροχο περιβάλλον. Τη μουσική το τραγούδι και το χώρο, μαζί με την απαράμιλλη αίσθηση φιλοξενίας του "Κάππος Έτσι".

Το πρόγραμμα του 2ου Art Food Even είναι το ακόλουθο: Την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου μετά τις 7 το απόγευμα "Τρώμε... Δρόμικα", ένα ξεχωριστό street food event. Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου μετά τις 9 το βράδυ έρχονται οι "Γεύσεις από την Πόλη με άρωμα Σμύρνης", μια βραδιά γεμάτη με αναμνήσεις, μουσική και δρώμενα. Τέλος, την Κυριακή 11 Οκτωβρίου το Brunch - BBQ και ο καφές από το Γυάλινο Cafe Brew Bar, ολοκληρώνουν με τον πιο υπέροχο τρόπο το event!

Για κρατήσεις και πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 2297027219 και 6945766863.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png