Ο Γενικός Γραμματέα του Ε.Ο.Τ. κ. Δημήτρης Φραγκάκης, σε εκδήλωση της Ένωσης Ξενοδόχων Αίγινας.


Μία ενδιαφέρουσα εκδήλωση για την αναβάθμιση και την προβολή του τουρισμού της Αίγινας, με κεντρικό καλεσμένο τον Γενικό Γραμματέα του Ε.Ο.Τ. κ. Δημήτρη Φραγκάκη, πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο ξενοδοχείο Brown. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Ένωση Ξενοδόχων Αίγινας. Σε αυτή συμμετείχαν μέλη της διοίκησης του δήμου Αίγινας, δημοτικοί σύμβουλοι, επαγγελματίες και εκπρόσωποι τουριστικών και άλλων φορέων της Αίγινας.

Την εκδήλωση προλόγισε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Αίγινας κ. Σταύρος Καλαμάκης. Όπως μπορείτε να δείτε στο video (λόγω έλλειψης μικροφωνικής εγκατάστασης, δεν ήταν δυνατή η καταγραφή όλων των ομιλιών), παρουσιάστηκαν θέματα που αφορούν την αναβάθμιση τουριστικού προϊόντος της Αίγινας, προτάσεις, αλλά και προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος στο νησί. Μάλιστα, παρουσιάστηκε και μία λίστα με τα σημαντικά ζητήματα που αφορούν τον τουρισμό στο νησί.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο αντιδήμαρχος κ. Νίκος Πτερούδης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Νεκτάριος Λεούσης, κ. Μαίρη Κουκούλη, κ. Παναγιώτης Μαρμαρινός, κ. Αντώνης Ντελής, κ. Παναγιώτης Ηλίας, ο πρόεδρος της Κοινότητας Μεσαγρού κ. Μανώλης Λεούσης, το μέλος του Κοινοτικού Συμβουλίου της Πέρδικας κ. Παναγιώτης Μούρτζης. Την εκδήλωση παρακολούθησαν επίσης ο εφοπλιστής κ. Γιάννης Λεφάκης, ο αντιπρόεδρος της Επαγγελματικής Ένωσης Αίγινας κ. Νίκος Γιαννούλης, ο εικαστικός Νεκτάριος Κοντοβράκης, ο κ. Σπύρος Χατζίνας από το ΚΤΕΛ Αίγινας, ο κ. Νίκος Κωστάκος πρόεδρος του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων Αίγινας, επαγγελματίες του τουρισμού, εκπρόσωποι φορέων και βέβαια μέλη της Ένωσης Ξενοδόχων Αίγινας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png