Εκλογές και απολογισμός διοίκησης για τον Εξωραϊστικό Σύλλογο του Μαραθώνα.


Μία από τις πιο δημοφιλείς περιοχές της Αίγινας, κυρίως για τις όμορφες παραλίες της, τη μικρή απόστασή της από την πόλη της Αίγινας και την αμφιθεατρική της θέση στη θάλασσα, ο Μαραθώνας, έχει γίνει πόλος έλξης για πολλές οικογένειες που τα τελευταία χρόνια αποφάσισαν να χτίσουν ή να αγοράσουν εκεί την παραθεριστική τους κατοικία. Το τοπίο αλλάζει γρήγορα στην περιοχή και οι ανάγκες που προκύπτουν είναι πραγματικά πολλές. Ο μοναδικός φορέας της περιοχής, ο Εξωραϊστικός, Πολιτιστικός και Ναυταθλητικός Σύλλογος Μαραθώνα, προσπαθεί με διάφορες δράσεις να διατηρήσει τη φυσιογνωμία της περιοχής, να αναδείξει τα χαρακτηριστικά της και να δώσει λύσεις σε προβλήματα που χρονίζουν και άλλα που προκύπτουν κατά περιόδους.

Ο Σύλλογος του Μαραθώνα χθες Κυριακή είχε εκλογές για την ανάδειξη των μελών του, που θα απαρτίσουν το διοικητικό συμβούλιο. Παραθεριστές και μόνιμοι κάτοικοι του Μαραθώνα συναντήθηκαν στο εστιατόριο "Στρατηγός" για να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία.

Με την ευκαιρία της συγκέντρωσης των μελών του Συλλόγου, ο πρόεδρος κύριος Στέλιος Στρατηγός ξεκίνησε τη διαδικασία κάνοντας ένα μικρο απολογισμό των δύο τελευταίων χρόνων. Στην συνέχεια δόθηκαν απαντήσεις στις ερωτήσεις των κατοίκων και των παραθεριστών για τα άλυτα ως τώρα προβλήματα της περιοχής όπως "η λίμνη", ο δρόμος για την Παχειά Ράχη, τα τοιχία αντιστήριξης στο ποτάμι του Βυρού, τη διαμόρφωση του παραλιακού δρόμου από την "πρώτη" ως τη "δεύτερη παραλία" και άλλα.

Υποψήφιοι για το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου ήταν οι: Ανθή Τζίτζη, Σωτήρης Μπήτρος, Κωσταντακόπουλος Κώστας, Στρατηγός Στέλιος, Μαμακόπουλος Γιώργος, Μαργαρώνης Διονύσης και Μαλτέζου Μαρία. Εκλέχθηκαν όλοι και την επόμενη εβδομάδα θα γίνει η σύσταση του νέου διοικητικού συμβουλίου σε σώμα.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png