Ξεκίνησαν οι εργασίες του έργου, για την επισκευή στο λιμάνι της Βαγίας.


Ξεκίνησαν την Τετάρτη οι εργασίες του έργου με τίτλο: "Επισκευή ζημιών από θαλασσοταραχή στο λιμένα Βαγίας Ν. Αίγινας", που υλοποιεί το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο". Την ενημέρωση είχε κάνει στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο πρόεδρος του ταμείου κ. Γιώργος Σκαλτσιώτης. Το έργο εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 2017 με την απόφαση του τότε Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης και είναι συνολικού προϋπολογισμού 124.000 ευρώ.

Οι εργασίες που θα εκτελεστούν περιλαμβάνουν παρεμβάσεις για την αποκατάσταση της ασφάλειας και της λειτουργικότητας του λιμένα όπως η αποκατάσταση – ενίσχυση της θωράκισης στον κορμό του προσήνεμου μώλου και αποκατάσταση θωράκισης, αποκατάσταση και αύξηση του ύψους στέψης της θωράκισης ακρομωλίου προσήνεμου μώλου, αποκατάσταση – ενίσχυση εξωτερικής θωράκισης υπήνεμου μώλου, αποκατάσταση ωφέλιμων βαθών λιμενολεκάνης.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png