Τι λέει ο Νίκος Πτερούδης για την συγκέντρωση κλαδεμάτων και ογκωδών στο Λεόντι. Στην αρχή της εβδομάδας η μετακίνηση του "Terminator" στην Αγία Μαρίνα.


Το Aegina Portal μετά από καταγγελία για μεγάλη συγκέντρωση κλαδεμάτων και ογκωδών στο Λεόντι, στο σημείο που εργάζεται το μηχάνημα "Terminator" της Υπηρεσίας Καθαριότητας, επικοινώνησε με τον αντιδήμαρχο κ. Νίκο Πτερούδη. Ο κ.Πτερούδης είπε ότι η συγκέντρωση από κομμένα και άκοπα υλικά, οφείλεται στην καθυστέρηση που παρατηρήθηκε στην διαδικασία μεταφοράς τους, λόγω απεργίας της ΠΟΕ-ΟΤΑ. Λόγω της απεργίας δεν υπήρχε η δυνατότητα μεταφοράς με νταλίκα και για τον λόγο αυτό σταμάτησαν και οι εργασίες κοπής.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Ο κύριος Πτερούδης είπε ότι η μεταφορά θα ξεκινήσει σύντομα, ενώ εντός της ερχόμενης εβδομάδας ο "Terminator" θα μετακινηθεί από το Λεόντι, όπου βρίσκεται τώρα, στην Αγία Μαρίνα. Εκεί θα παραμείνει περίπου για δέκα ημέρες στο parking της περιοχής, συνεχίζοντας την κοπή κλαδεμάτων και ογκωδών, σύμφωνα με το πρόγραμμα της Υπηρεσίας Καθαριότητας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png