Χωρίς νερό έμεινε τις πρωινές ώρες σήμερα η Κυψέλη.


Από τις 6 σήμερα το πρωί έμεινε χωρίς νερό η Κυψέλη, σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε στο Aegina Portal ο τοπικός σύμβουλος κ. Κώστας Λορέντζος, πρώην πρόεδρος της Κοινότητας. Σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση το πρόβλημα έχει παρουσιαστεί για ακόμη δύο φορές κατά τη διάρκεια του μήνα. Μάλιστα, ο κύριος Λορέντζος επισήμανε ότι η Κυψέλη δεν έμεινε χωρίς νερό όλο το καλοκαίρι και μένει το φθινόπωρο. Ο κ. Λορέντζος είπε ότι οι περιοχές που βρίσκονται στα ψηλά σημεία της Κυψέλης αντιμετώπισαν το πρόβλημα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ενώ απέδωσε το πρόβλημα στη έλλειψη νερού στην δεξαμενή της Κυψέλης και όχι σε κάποια βλάβη.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Το Aegina Portal επικοινώνησε με τον αντιδήμαρχο κύριο Αντώνη Μούρτζη, ο οποίος ζήτησε συγγνώμη από τους κατοίκους της Κυψέλης και απέδωσε το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στη παρατεταμένη καλοκαιρία (δηλαδή στις αυξημένες ανάγκες για την εποχή) αλλά και στην αλλαγή της ώρας. Στην επισήμανση ότι το ίδιο πρόβλημα έχει συμβεί για δύο ακόμη φορές μέσα σε έναν μήνα, ο κ. Αντώνης Μούρτζης είπε ότι συνολικά έχει συμβεί δύο φορές και όχι τρεις.

Τέλος, είπε ότι η υπηρεσία θα κάνει ότι είναι δυνατόν προκειμένου να μην ξανασυμβεί κάτι αντίστοιχο.

[upd] Το νερό επανήλθε συνολικά στην περιοχή μετά τις 10 το πρωί.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png