Μεταβολή του καιρού, με ισχυρή καταιγίδα στην Αίγινα, τις μεσημεριανές ώρες.


Σημαντική μεταβολή παρουσίασε από σήμερα το μεσημέρι ο καιρός στην Αίγινα, καθώς λίγο μετά τις 13:30 εκδηλώθηκε ισχυρή καταιγίδα. Κατά τη διάρκεια των πρώτων λεπτών της καταιγίδας σημειώθηκαν τουλάχιστον δύο διακοπές - βυθίσεις του ηλεκτρικού ρεύματος, ενώ η έναρξη της καταιγίδας βρήκε πολλούς κατοίκους του νησιού στον δρόμο, στη επιστροφή τους από τη δουλειά ή από το σχολείο.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Σύμφωνα με τις προβλέπεις του κόμβου του Meteo, του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, οι έντονες βροχοπτώσεις θα συνεχιστούν και τις επόμενες ώρες, ενώ από το βράδυ και μετά, καθώς και τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, θα εκδηλωθούν στην Αίγινα καταιγίδες, με παροδική ενίσχυση των βορείων ανέμων που θα φτάσουν τα πέντε μποφόρ στον Αργοσαρωνικό.

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, ο καιρός στην Αίγινα θα βελτιωθεί ως προς τα φαινόμενα, από τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου 2 Νοεμβρίου.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png