Για μία ακόμη χρονιά μαθήματα φωτογραφίας στην Αίγινα.


Συνεχίζονται και φέτος τα μαθήματα φωτογραφίας που διοργανώνουν η Νομαρχεία Πειραιά και ο Μορφωτικός Σύλλογος Αίγινας "Ο Καποδίστριας Καποδίστριας". Τα μαθήματα φωτογραφίας έχουν γίνει πολύ δημοφιλή, ειδικά μάλιστα μετά και από τις ιδιαίτερα επιτυχημένες φωτογραφικές εκθέσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Λαογραφικό Μουσείο και άλλους χώρους, από τους φωτογράφους που συμμετέχουν σε αυτά, παρουσιάζοντας στο κοινό τη δουλειά τους. Υπάρχουν δύο τμήματα εκπαίδευσης: εκείνο της εφηβικής ομάδας που έχει τον χαρακτηριστικό τίτλο Φ.Ο.Σ. και των ενηλίκων. Και τα δύο γίνονται στο εντευκτήριο του Μορφωτικού Συλλόγου, πίσω από το Νοσοκομείο του Αγίου Νεκταρίου. Τα μαθήματα και για τα δύο τμήματα είναι δωρεάν και επιμορφωτής είναι είναι ο φωτογράφος και εκπαιδευτικός Άρης Παύλος. Για το τμήμα των ενηλίκων οι έναρξη των μαθημάτων θα γίνει τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου στις 7 το απόγευμα και οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων μπορούν να γίνουν την ίδια ημέρα. Ειδικά φέτος προβλέπεται να υπάρχει μεγαλύτερη προσέλευση. Όσοι το επιθυμούν μπορούν να πάρουν περισσότερες πληροφορίες στο 2297028264. Φυσικά το ίδιο ισχύει και για τους εφήβους, των οποίων οι συναντήσεις θα γίνονται κάθε Τετάρτη στις 6 το απόγευμα στον ίδιο χώρο.

Τα μαθήματα πέρα από το ουσιαστικό τους ενδιαφέρον, αποτελούν μία έξοδο διαφυγής από την καθημερινότητα, καθώς ο μαγικός κόσμος της φωτογραφίας μεταμορφώνει την πραγματικότητα έστω και για λίγες ώρες.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png