Συνεχίστηκαν οι βροχοπτώσεις στην Αίγινα. Στα 53 mm έφτασε το ημερήσιο ύψος βροχής. Δεν αναφέρθηκαν προβλήματα.


Ο βροχερός καιρός συνεχίστηκε στην Αίγινα και η βροχόπτωση εντάθηκε και πάλι από το μεσημέρι και μετά στο νησί. Σε επικοινωνία με τον αντιδήμαρχο κ. Δημήτρη Καραγιάννη, επόπτη του Γραφείου Πολιτικής Προστασία του Δήμου, είπε ότι μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχαν παρουσιαστεί ή αναφερθεί προβλήματα από την μεσημεριανή καταιγίδα στην Αίγινα.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Aegina Portal υπήρξε μικρή υπερχείλιση στο οδόστρωμα του ρέματος της Σκοτεινής στην οδό Καποδιστρίου και πτώση από μικρές πέτρες στο οδόστρωμα στην περιοχή "Βράχια" στον παραλιακό δρόμο των Βροχείων, ενώ δεν παρουσιάστηκαν προβλήματα στον Βηρό. Τέλος, το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αίγινας δεν έλαβε κλήσεις για την αντιμετώπιση κάποιου προβλήματος από τις βροχοπτώσεις.

Το ημερήσιο ύψος βροχής έφτασε μέχρι τις 6 σήμερα το απόγευμα στα 53 mm σύμφωνα με τις μετρήσεις του μετεωρολογικού σταθμού που βρίσκεται εγκατεστημένος στο Γενικό Λύκειο Αίγινας. Υποχώρηση των βροχοπτώσεων στην Αίγινα αναμένεται από σήμερα το βράδυ.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png