Παραμένει το πρόβλημα με τα λιμνάζοντα στον παραλιακό δρόμο στο λιμάνι του Λεοντίου. Χρόνια και επικίνδυνη η κατάσταση.


Το πρόβλημα από τα λιμνάζοντα νερά της βροχής, αναδείχθηκε για μία ακόμη φορά σήμερα στην περιοχή του παραλιακού δρόμου Αίγινας - Σουβάλας, μπροστά από το λιμάνι του Λεοντίου. Παρά το γεγονός ότι η χθεσινοβραδινή καταιγίδα ήταν μικρότερη σε ένταση, από ότι αυτή που εκδηλώθηκε στις 13 Νοεμβρίου, ο δρόμος θυμίζει και πάλι λίμνη. Τα πλάνα από το πρωινό ρεπορτάζ του Aegina Portal στην περιοχή είναι χαρακτηριστικά. Τα αυτοκίνητα περνούν με δυσκολία, ενώ μικρότερα οχήματα όπως μικρού κυβισμού μηχανάκια μπορούν να περάσουν (με αρκετή τύχη) από το πλάι του δρόμου.

Το ίδιο θέμα έχει προβληθεί αρκετές φορές και παρά τα προβλήματα που δημιουργεί λύση δεν έχει δοθεί. Το πρόβλημα της απορροής, ενδεχομένως εντάθηκε, από τις επιχωματώσεις που έγιναν στην περιοχή, μετά τις φωτιές σε βουνά από σκουπίδια τον Νοέμβριο του 2011.

Ένα παρόμοιο πρόβλημα, εμφανίζεται και στην περιοχή των ναυπηγείων. Αν και σήμερα το πρόβλημα ήταν λιγότερο οξυμένο σχετικά με άλλες φορές, είναι υπαρκτό με αποτέλεσμα να δημιουργούνε δυσκολίες στην διέλευση των οχημάτων.

Και μία παρατήρηση. Από τα ρεπορτάζ του Aegina Portal στην περιοχή τόσο στην θεομηνία του 2010, όσο και στις πλημμύρες τον Δεκέμβριο του 2014, το πρόβλημα που δημιουργούν αυτά τα δύο σημεία είναι ότι αποκόπτουν την συγκοινωνία. Τότε και για ένα χρονικό διάστημα, μπορούσαν να περάσουν μόνο βαριά οχήματα από την περιοχή. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png