Κατέρρευσε τμήμα της σκεπής του Εϋνάρδειου, υποχωρούν τα κεραμίδια σε άλλα σημεία. Κίνδυνος για τους διερχόμενους.


Η αποκαρδιωτική είναι η κατάσταση στη οποία βρίσκεται το καποδιστριακό κτήριο Εϋνάρδειο στο κέντρο της Αίγινας. Η φθορά του κτηρίου πιδεινώνεται ημέρα με την ημέρα. Το ζήτημα της στέγης και των κεραμιδιών του ιστορικού κτηρίου, όπως επίσης και η επικινδυνότητα των παραθύρων με τα σπασμένα τζάμια, έχουν παρουσιαστεί αρκετές φορές και στο παρελθόν.

Δυστυχώς, πρόσφατα ένα τμήμα της οροφής του κτηρίου κατέρρευσε και παρουσιάζει πλέον την εικόνα που μπορείτε να δείτε στο video. Πρόκειται για τμήμα της στέγης όπως φαίνεται από την πλευρά της οδού Αντωνίου Πελεκάνου. Το νερό της τελευταίας βροχής λιμνάζει ακόμη στο δάπεδο, στο εσωτερικό του κτηρίου.

Σε άλλα σημεία τα κεραμίδια έχουν φύγει από την θέση τους και έχουν ανασηκωθεί επικίνδυνα. Κάποια από αυτά μοιάζουν να είναι σχεδόν στο κενό. Η κατάσταση είναι επιβαρυμένη, χειρότερη από ποτέ, βάζοντας ακόμη και σε κίνδυνο την ασφάλεια των διερχομένων.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png