Φθινοπωρινό ραντεβού ομορφίας από το Beauty Center.


Ένα ακόμη ραντεβού με την τέχνη του μακιγιάζ έδωσαν το Beauty Center και η γνωστή μάρκα καλλυντικών Seventeen στο Ξενοδοχείο Κλώνος Άννα. Η κυρία Ματίνα Γουδή μαζί με την αισθητικό της εταιρίας καλλυντικών Seventeen υποδέχτηκαν τις φίλες του καταστήματος στην καθιερωμένη πιά συνάντησή τους για να απολαύσουν έναν ζεστό απογευματινό καφέ, αλλά και να πάρουν μαθήματα σωστού μακιγιάζ.

Η αισθητικός της εταιρίας στο πρώτο μέρος μοίρασε προϊόντα καθαρισμού, έδειξε την σωστή διαδικασία ντεμακιγιάζ και πρότεινε στην κάθε γυναίκα το σωστό προϊόν με βάση το τύπο του δέρματος της. Στη συνέχεια ακολούθησε το πρωινό μακιγιάζ με απλά και εύκολα βήματα, ενώ αργότερα πέρασε στο βραδινό μακιγιάζ με πιο έντονες γραμμές και λαμπερές σκιές. Ευγενική και γελαστή η αισθητικός βοήθησε πραγματικά και ουσιαστικά όλες τις κυρίες που ήταν εκεί, να τελειοποιήσουν την τεχνική τους, δίνοντας συμβουλές σε κάθε μία ξεχωριστά με πολύ υπομονή και καλή διάθεση. Αναζητήστε τα ραντεβού ομορφιάς τους επόμενους μήνες στο κατάστημα Beauty Center.


Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png