Ισχυρή βροχόπτωση εκδηλώθηκε στην Αίγινα τις βραδυνές ώρες.


Ισχυρή ήταν η βροχόπτωση που εκδηλώθηκε στην Αίγινα αργά το απόγευμα και συνεχίστηκε κατά διαστήματα τις βραδυνές ώρες. Οι άνεμοι που κατά τη διάρκεια της ημέρας έπνεαν κυρίως από νοτιοανατολικές διευθύνσεις χωρίς να ξεπεράσουν τα τρία μποφόρ, από το απόγευμα και μετά ενισχύθηκαν φτάνοντας τα πέντε μποφόρ στον Σαρωνικό. Σύμφωνα με τις προβλέψεις του κόμβου του Meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών για την Αίγινα αναμένεται να εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης.

Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία βροχοπτώσεις θα εκδηλωθούν κατά διαστήματα και κατά την διάρκεια της ημέρας στην Αίγινα, ενώ ενδέχεται να ενταθούν και πάλι τις βραδυνές ώρες της Τετάρτης, ενώ αναμένονται καταιγίδες και πάλι από το βράδυ και μετά και τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης.

Πιο συγκεκριμένα για αύριο Τετάρτη η θερμοκρασία το μεσημέρι δεν θα ξεπεράσει τους 16°C. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς από διάφορες διευθύνσεις, ενώ τις βραδυνές ώρες θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς και θα ενισχυθούν φτάνοντας τα πέντε μποφόρ. Σύμφωνα με τον κόμβο του Meteο, θα πρέπει να αναμένουμε ότι οι καταιγίδες θα συνεχιστούν στο νησί μέχρι και το μεσημέρι της Πέμπτης, οπότε και οι βροχοπτώσεις σταδιακά θα εξασθενίσουν. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει το μεσημέρι τους 15°C, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις έως τέσσερα μποφόρ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png