Μία υπέροχη χριστουγεννιάτικη γιορτή στην πλατεία της Κυψέλης.

 
Μία υπέροχη χριστουγεννιάτικη γιορτή διοργάνωσε ο Μορφωτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Κυψέλης, με την Κοινότητα Κυψέλης. Η γιορτή πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στην πλατεία του χωριού και χαρακτηρίστηκε από την μεγάλη προσέλευση μικρών και μεγάλων. Η γιορτή ξεκίνησε το μεσημέρι και περιελάμβανε παιδικό ζαχαροπλαστείο, χριστουγεννιάτικες κατασκευές και ζωγραφιές και τον στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Μετά τις 5 το απόγευμα το παιδικό τμήμα του συλλόγου, παρουσίασε τα καλαντίσματα του δωδεκαημέρου και χορούς από την Ικαρία, την Χίο και την Προποντίδα. Επίσης το έθιμο των αράπηδων της Δράμας, Καλοχρόνισμα Πρωτοχρονιάς από το Νέο Μοναστήρι Δομοκού (Πρόσφυγες Μοναστηριώτες Βόρειας Θράκης).
 
Σε όλη τη διάρκεια της γιορτινής εκδήλωσης, λειτουργούσαν στην πλατεία χριστουγεννιάτικα κιόσκια με ποπ-κορν, λουκουμάδες, γλυκά, ζεστή σοκολάτα, ζεστό κρασί και προτάσεις για δωράκια των ημερών.
 
Η εκδήλωση ήταν υπό την αιγίδα του Δήμου Αίγινας και της ΚΕΔΑ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png