Γέμισε αστέρια και ευχές η Παλιά Προβλήτα!

 
Ένα χριστουγεννιάτικο event που γέμισε με χαρά και αισιοδοξία όσους συμμετείχαν πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στην Παλαιά Προβλήτα. Ένα λαμπερό χριστουγεννιάτικο δέντρο, γέμισε από τις ευχές των περαστικών, που αφού τις έγραφαν πάνω σε ξύλινα αστέρια, στην συνέχεια τα τοποθετούσαν στο δέντρο. Η όμορφη μουσική επένδυση, για την οποία φρόντισε ο Γιάννης Ντούρος και η γιορτινή διάθεση μετέτρεψε την παλαιά προβλήτα και το στολισμένο με λαμπιόνια "2020" της νέας χρονιάς, στο νούμερο ένα φωτογραφικό σημείο, αφού όλοι έσπευσαν να φωτογραφηθούν! Η προσέλευση των κατοίκων του νησιού ήταν συνεχής. Τα κεράσματα και η ζεστή σοκολάτα, συμπλήρωσαν την όμορφη ατμόσφαιρα!

Η επιτυχημένη εκδήλωση ήταν μία πρωτοβουλία της ΚΕΔΑ και της Κοινότητας Αίγινας, στην οποία συμμετείχαν εθελοντικά και υποστήριξαν οι χορηγοί:
 
Μίκα Βογιατζή, Παναγιώτης Κασιμάκης, Φωτεινή Κάτσα, Νεκτάριος Κοντοβράκης, Αφροδίτη Κούλη, Μαρία Μαλτέζου, Βαγγέλης Στρατηγός, Χρήστος Κορναράκης, Δημήτρης Κομματάς, Δημήτρης Κουκούλης για την δημιουργία μεταφορά τοποθέτηση και ηλεκτροδότηση του δέντρου. Ο Γιάννης Ντούρος για την πλούσια μουσική επένδυση της βραδιάς.
 
Επίσης τους φούρνους Αφαία, Γέφυρα, Φώτης, Ρωπαΐτη, Σώρρος, για τα νόστιμα κεράσματα τα ζαχαροπλαστεία Αιάκειον, Αιγίνειον, Μελένιο, Μούρτζης και Χρόνης για τα νόστιμα κεράσματα επίσης το Express Market για τα αναψυκτικά και τα νερά το καφενείο Α. Γαλάρη για το εύγευστο ζεστό κρασί το Εν Πλω για την εύγευστη σοκολάτα και την όλη βοήθεια τη ξυλεία Leousis για την όμορφη αποτύπωση του 2020, την General Αλουμίνια για την τοποθέτηση του 2020, το Happy Events για τον πολύχρωμο διάκοσμο με μπαλόνια, το Aegina Portal για τη δημοσιογραφική κάλυψη και τη χορηγία ηλεκτρονικού banner, το Yellow Fish για τη δημιουργία των banners και, φυσικά, όλους όσοι μοιράστηκαν τις ευχές τους για τη νέα χρονιά που βρίσκεται προ των πυλών, αναφέρει σε ευχαριστήριό της η πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Μαίρη Κουκούλη.