Η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων σήμερα στην Αίγινα.

 
Μετά την χθεσινή αργία της Πρωτοχρονιάς, η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων σήμερα στην Αίγινα ορίζεται από δύο παράγοντες, αν δηλαδή οι εργαζόμενοι σε αυτά εργάστηκαν τρεις Κυριακές έως την Πρωτοχρονιά, οπότε και τα καταστήματα παραμένουν κλειστά ή εάν τα εμπορικά καταστήματα κάνουν σήμερα την ετήσια απογραφή τους οπότε και πάλι θα παραμείνουν κλειστά.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Έτσι, οι καταναλωτές του νησιού, θα δουν κάποια καταστήματα να λειτουργούν και κάποια όχι. Τα καταστήματα επανέρχονται στο κανονικό ωράριο λειτουργίας τους από την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου
 
Η σημερινή ημέρα δεν είναι αργία για τις δημόσιες υπηρεσίες και τον δήμο, εκτός από την Ταμειακή Υπηρεσία και το Γραφείο Εισπράξεων, που δεν θα λειτουργήσουν σήμερα 2 Ιανουαρίου.
 
Τα εμπορικά καταστήματα και οι δημόσιες υπηρεσίες θα παραμείνουν κλειστά και την Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2019, ημέρα εορτής των Θεοφανίων.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png