Εκδήλωση για την πρωτοχρονιάτικη πίτα στον Σύλλογο Γυναικών Αίγινας.


Η καθιερωμένη εκδήλωση για την πρωτοχρονιάτικη πίτα πραγματοποιήθηκε σήμερα το βράδυ στον Σύλλογο Γυναικών Αίγινας. Η εκδήλωση περιελάμβανε και τις τιμητικές βραβεύσεις της λαογράφου Λίνας Μπόγρη Πετρίτου, του πρωταθλητή ιστιοπλοΐας Δημήτρη Μπήτρου και του ιστιοπλόου Νεκτάριου Οικονόμου για το ήθος που επέδειξε βοηθώντας έναν συναθλητή του.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με έναν σύντομο πρόλογο από την πρόεδρο του συλλόγου κ. Φλώρα Αλυφαντή, κάλαντα από διάφορες γωνιές της Ελλάδας. Ακολούθησε η πρωτοχρονιάτικη πίτα την οποία ευλόγησε ο πατέρας Νικόλαος Σαβόπουλος. Στην συνέχεια έγιναν οι βραβεύσεις.

Την εκδήλωση παρακολούθησε ο δήμαρχος κ. Γιάννης Ζορμπάς, ο αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Καραγιάννης, η πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Μαίρη Κουκούλη, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Φίλιππος Τζίτζης, η δημοτική σύμβουλος κυρία Καίτη Σαλπέα, εκπρόσωποι άλλων συλλόγων του νησιού, φίλοι και μέλη του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png