Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Εφραίμ στη εκδήλωση για την πρωτοχρονιάτικη πίτα του συλλόγου Προόδου και Αλληλεγγύης Αγίων.


Ο πάντα δραστήριος σύλλογος Συλλόγου Προόδου και Αλληλεγγύης Αγίων, έκοψε σήμερα το πρωί την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Την εκδήλωση παρουσίασε ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Παναγιώτης Χελιώτης, ο οποίος αναφέρθηκε στις δράσεις και στις πρωτοβουλίες του συλλόγου και ευχήθηκε για την νέα χρονιά. Ακολούθησαν τα κάλαντα και παραδοσιακοί χοροί από το χορευτικό τμήμα.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Στέλιος Θεριανός. Ακολούθησε μία σύντομη ομιλία από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ, ο οποίος στην συνέχεια ευλόγησε και έκοψε την πίτα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ και ο κλήρος του νησιού, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Στέλιος Θεριανός, ο αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Σκαλτσιώτης, ο αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Καραγιάννης, η δημοτική σύμβουλος κ. Καίτη Σαλπέα, ο πρόεδρος της Κοινότητας Βαθέος κ. Ηλίας Γρυπαίος, ο πρόεδρος της Κοινότητας Κυψέλης κ. Μηνάς Γιαννούλης, εκπρόσωποι άλλων συλλόγων και κάτοικοι της περιοχής.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png